Leta i den här bloggen

måndag 12 januari 2015

Glutenfri kycklinggryta satay

Egenkomponerad kycklinggryta med curry, ananas och paprika i en len jordnötssås med mango chutney. Det är många smaker tillsammans men de passar väldigt bra ihop. Gör gärna lite extra sås, den är otroligt god!

Kycklinggryta satay (4 portioner)
4 kycklingfiléer
1 purjolök
2 röda paprikor
4 st ananasringar 
2 tsk curry
1-2 dl ananasspad
2 msk kycklingfond
1/2 dl mango chutney
4 dl creme fraiche
1 dl salta jordnötter, hackade
Salt och peppar

1. Skär kyckling och grönsaker i bitar och bryn tillsammans med curryn i en gryta.
2. Tillsätt resterande ingredienser och koka på svag värme i ca 15 minuter. Späd eventuellt med vatten och smaka av med salt och peppar.

Servera med ris och sallad. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar